Vállalkozására szabott tréningek az additív gyártástechnológiák területén

A nyílt rendszerű oktatásokon kívül vállaljuk vállalati tréningek, egyedi, kis létszámú szakmai képzések megtartását is a 3D Akadémia felszerelt stúdiójában vagy külső helyszínen is.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS ÉS VERSENYELŐNY

A KPMG kutatása szerint a gyártó vállalkozások negyede már befektetett a 3D nyomtatásba, 31 százalékuk két éven belül tervezi, 35 százalékuk még bizonytalan, de lehetségesnek tartja. A megfelelő növekedési stratégia, és a feltörekvő technológiákban lévő lehetőségek megtalálása különösen fontos egy vállalkozás folyamatos fejlesztéséhez és életben tartásához. Az additív gyártástechnológiák hirtelen berobbanásával sokan egyből meglátták a lehetőséget, de napról napra bukkannak fel olyan felhasználási területei a 3D nyomtatásnak, amelyek új módokon teszik hatékonyabbá a cégek meglévő gyártófolyamatait.

A termékpaletta szélesítése, befektetés az új megoldásokba nagyon fontos tényező. Azonban érdemes megalapozni a döntésünket, utánajárni, hogy milyen technológiai megoldások lehetnek valóban a hasznunkra. Ennek a leghatékonyabb módja a műszaki konzultáció vagy a vállalati tréning, amivel internalizálhatjuk a döntéshez szükséges tudást.

Többféle képzést tartunk cég- és felsővezetők, valamint technológiai és kreatív szakemberek számára. Szakmai tréningjeink a vállalatok hatékonyabb működését, a technológiai trendekkel való lépés tartását hivatottak szolgálni. Az általunk szervezett vállalati tréningek minden esetben egyediek, a megrendelő vállalat számára saját igényeik alapján, egyedi problémahelyzetre alakítjuk ki őket. Közvetlen tapasztalatainkon, a nemzetközi trendek követésével és partnereinken keresztül folyamatosan frissen tartjuk azt a tudást, amire az Ön vállalatának is szüksége lehet.

MIT AJÁNLUNK?

  • 20 főt befogadni képes felszerelt 3D nyomtató és 3D szkenner labor
  • Célorientált, egyedi képzések
  • Helyszíni oktatások, kitelepülés eszközökkel
  • Több éves gyakorlati tapasztalatok és példák megosztás
  • Műszaki tanácsadás
  • Sajátkezű kipróbálási lehetőség, teljeskörű tudás, több 3D nyomtatási technológiával készül bemutató tárgy

KIKNEK AJÁNLJUK?

Tréningjeinket azoknak a gyártó, fejlesztő, tervező vállalatoknak ajánljuk , akik még a 3D technológia alkalmazása előtt állnak, hogy csökkentsék a bizonytalanságot és megalapozott döntést hozzhassanak. Azoknak is javasoljuk a lehetőséget, akik már befektettek 3D nyomtatóba vagy 3D szkennerbe, mivel a vállalaton belüli tudás növelésére, hatékonyabb alkalmazásra és szélesebb felhasználás elérésére adhatunk megoldást egy személyre szabott vállalati tréninggel. Emellett olyan kreatív, érdeklődő, esetleg a kommunikáció területén tevékenykedő vállalatokat is várunk, akik szeretnének egyfajta céges kirándulás során egy új alkotóeszközzel és médiummal játékos, színes módon megismerkedni.

CSAPATÉPÍTÉS ÉS MOTIVÁCIÓ

A szakmai fejlődési lehetőségek, a megszerezhető tudás és tapasztalat általában dobogós helyen végeznek a munkavállalókat motiváló tényezők között. A 3D Akadémia tanulói akár az összes létező 3D nyomtatási és 3D szkennelési technológiáról átfogó tudást szerezhetnek, gyakorlati, valós példákon keresztül láthatják meg a lehetőséget az additív gyártásban és a megszerzett információkra alapozva a technológia zökkenőmentes és hatékony adaptálásának motorjaivá, az újítás vállalati nagyköveteivé válhatnak. A tréningek során sajátkezűleg próbálhatják ki az eszközöket, 3D modellezési ismereteket is szerezhetnek, és új ötleteket, inspirációkat nyerhetnek.

FUN ELEMENT 🙂

Igaz, hogyha kell rettentően tárgyilagosak, lényegretörők és hatékonyak tudunk lenni, de azt is tudni kell, hogy a komoly álarc mögött lelkes, fiatal szakemberek bújnak meg bennünk. Ez azt jelenti, hogy részletes, műszaki konzultációba hajló technológiai képzések, de abszolút könnyed, izgalmas és mókás workshopok tartására is képesek vagyunk.
Találjuk ki együtt, hogy az ön vállalkozásának mire van szüksége!

MUTASSA BE NEKÜNK AZ ELKÉPZELÉSEIT!

Vegye fel velünk a kapcsolatot a [email protected] e-mail címen vagy kérdezzen a 06 30 661 2951 telefonszámon! Kiváncsiak vagyunk vállalkozása helyzetére, az elérendő célokra és elvárt eredményekre, hiszen ezek alapján tudunk tematikát és megoldásokat javasolni.