3D Akadémia | 3D technológiai bevezető képzés
Átfogó 3D nyomtatás, 3D modellezés és 3D szkennelés bevezető képzés Magyarország 3D technológiákra specializálódott oktatási stúdiójában.
3D nyomtatás, 3D szkennelés, 3D modellezés, oktatás, workshop, képzés, bevezető képzés
5485234
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5485234,page-child,parent-pageid-5483059,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

ÁTFOGÓ 3D TECHNOLÓGIAI BEVEZETŐ KÉPZÉS

Esti (3×3 óra), illetve egynapos (8 óra) beosztásban

A 3D Akadémia indulása óta a legnépszerűbb kurzusunk a 3D technológiai bevezető képzés, amely átfogó képet nyújt a 3D nyomtatási és 3D szkennelési technológiákról, a 3D modellezési eljárásokról, a technológiák közötti kapcsolatokról és a felhasználási területeikről. Ezt a 3D technológiai bevezető képzést havonta hirdetjük meg esti és egynapos, pénteki beosztásban is.

Jártasságtól és érdeklődési területtől függően lehetőség van az esti beosztású kurzus mindegyikén vagy csak egyes moduljain részt venni. A minden hónap utolsó péntekjére szervezett, egésznapos bevezető kurzus csak egyben látogatható.

3 TÉMAKÖR  = ÁTFOGÓ TUDÁS

Gyere el mindhárom alapképzésünkre, hogy kedvezményes áron vehess részt rajtuk, és minden oldalról megismerd azt a technológiát, amellyel már szinte bármely szakterületen találkozhatsz!

  • 3D NYOMTATÁS

  • 3D MODELLEZÉS

  • 3D SZKENNELÉS

1 workshop = 19 900 Ft

1 + 1 workshop = 35 560 Ft

1 + 1 + 1 workshop = 44 450 Ft

Érdekel a 3D nyomtatás rövid története, a piac szereplői és az ismert módszerek? Tudni szeretnéd, mi a különbség a szubsztraktív és additív gyártástechnológiák között? Szeretnéd megismerni a technológia sajátosságainak megfelelő 3D modellezési elvárásokat? Piszkálja a fantáziád, hogy mit hozhatsz létre az elérhető árú, asztali 3D nyomtatókkal? Szeretnéd tudni, mi az az FDM technológia? Szeretnél képes lenni magad előkészíteni egy modellt a 3D nyomtatásra? Végigvinnéd a 3D nyomtatás folyamatát a tárgy kiválasztásától a tálcán való megvalósulásig? Hazavinnéd végre életed első 3D nyomtatását?

Bővebben erről a modulról >
3D NYOMTATÁS WORKSHOP
3D NYOMTATÁS WORKSHOP
Az Első 3D Nyomtatásod
3D MODELLEZÉS WORKSHOP
3D MODELLEZÉS WORKSHOP
Tervezés 3D Nyomtatásra Optimalizálva

A képzés résztvevői elsajátítják az alapvető 3D modellezési technikákat. A kurzus a 3D nyomtatásra való tervezésre helyezi a hangsúlyt, hogy a nyomtatás előtt a lehető legkevesebb javítási és optimalizálási utómunkára legyen szükség. Így azok számára is ajánlott, akik egyébként már rendelkeznek 3D modellezési ismeretekkel. A 3 órás workshop során a résztvevők által létrehozott egyszerűbb 3D objektumokat még a foglalkozás alatt ki is nyomtathatják a rendelkezésükre álló tucatnyi professzionális 3D nyomtató egyikével. Az készült darabot pedig magukkal vihetik. Nyílt forráskódú és ingyenes, egyszerű és felhasználóbarát szoftver és professzionális, ipari alkalmazásra tervezett szoftver is bemutatásra kerül. A résztvevőknek saját számítógépüket kell használniuk, amelyre előzőleg már telepítették a szükséges programokat.

Bővebben erről a modulról >

Felszerelt stúdiónkban a résztvevők megismerkedhetnek különféle 3D szkennelési technológiákkal, azok működési elvével, előnyeivel és hátrányaival. Bemutatásra kerülnek belépő szintű kézi 3D szkennerek, de többmilliós értéket képviselő, kiemelkedően precíz, felsőkategóriás 3D szkennerek is. A jelentkezők gyakorlati példákon keresztül kapnak betekintést abba, hogy mire használja az ipar és a magánemberek a bemutatott technológiákat. Egymást beszkennelve pedig azt is kipróbálhatjátok, hogyan kell használni a 3DSystems Sense szkennerét, amivel azonnal nyomtatható modellek készíthetők. A saját 3D modelljét minden résztvevő megkapja.

Bővebben erről a modulról >
3D SZKENNELÉS WORKSHOP
3D SZKENNELÉS WORKSHOP
Digitalizáld és módosítsd!

BEVEZETŐ TANFOLYAMOK HAVONTA ESTI ÉS EGYNAPOS BEOSZTÁSBAN

Jelenkezem a következő tanfolyamra!