3D Akadémia | 3D nyomtatás és szkennelés tanfolyamok
3D nyomtatási, modellezési és szkennelési tanfolyamok a 3D Akadémia felszerelt oktatási stúdiójában.
3D nyomtatás tanfolyam, 3d nyomtatás kurzus, 3d képzés, 3d szkennelés, 3d modellezés tanfolyam, 3d modellezés oktatás, 3d tervezés
5483059
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5483059,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive
3D NYOMTATÁS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D NYOMTATÁS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D MODELLEZÉS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D MODELLEZÉS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D SZKENNELÉS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D SZKENNELÉS BEVEZETŐ WORKSHOP

3D MODELLEZŐ TANFOLYAM

3D MODELLEZŐ TANFOLYAM

PARAMETRIKUS 3D MODELLEZÉS TANFOLYAM

PARAMETRIKUS 3D MODELLEZÉS TANFOLYAM

RENDSZERES BEVEZETŐ 3D NYOMTATÁS, MODELLEZÉS ÉS SZKENNELÉS OKTATÁSOK

3 alkalom = átfogó tudás

Gyere el mindhárom alapképzésünkre, hogy kedvezményes áron vehess részt rajtuk és minden oldalról megismerd azt a technológiát, amire a jövőben rengeteg startup és új munkalehetőség épül majd!

  • 3D nyomtatás

  • 3D modellezés

  • 3D szkennelés

1 workshop = 18 900 Ft

1 + 1 workshop = 31 900 Ft

1 + 1 + 1 workshop = 39 900 Ft

3D NYOMTATÁS WORKSHOP
3D NYOMTATÁS WORKSHOP
Az Első 3D Nyomtatásod

Érdekel, hogyan működik a 3D nyomtatás? Ismerd meg a folyamatot, és hozd létre az első 3D nyomtatott tárgyadat!

Érdekel a 3D nyomtatás rövid története, a piac szereplői és az ismert módszerek? Tudni szeretnéd, mi a különbség a szubsztraktív és additív gyártástechnológiák között? Szeretnéd megismerni a technológia sajátosságainak megfelelő 3D modellezési elvárásokat? Piszkálja a fantáziád, hogy mit hozhatsz létre az elérhető árú, asztali 3D nyomtatókkal? Szeretnéd tudni, mi az az FDM technológia? Szeretnél képes lenni magad előkészíteni egy modellt a 3D nyomtatásra? Végigvinnéd a 3D nyomtatás folyamatát a tárgy kiválasztásától a tálcán való megvalósulásig? Hazavinnéd végre életed első 3D nyomtatását?
A résztvevőknek saját számítógépüket kell használniuk, amelyre előzőleg már telepítették a szükséges programokat. A workshop előtt a MakerBot Desktop szelető programot és a netfabb Basic szoftvert kell letölteni és telepíteni.

3D nyomtatási óráinkat keddenként 17:00 órai kezdettel tartjuk.

Bővebben az oktatásról >>

A képzés résztvevői elsajátítják az alapvető 3D modellezési technikákat. A kurzus kifejezetten a 3D nyomtatásra való tervezésre helyezi a hangsúlyt, hogy a nyomtatás előtt a lehető legkevesebb javítási és optimalizálási utómunkára legyen szükség. Így azok számára is ajánlott, akik egyébként már rendelkeznek 3D modellezési ismeretekkel. A 3 órás workshop során a résztvevők által létrehozott egyszerűbb 3D objektumokat még a foglalkozás alatt ki is nyomtathatják a rendelkezésükre álló tucatnyi professzionális 3D nyomtató egyikével. Az készült darabot pedig magukkal vihetik. Nyílt forráskódú és ingyenes, egyszerű és felhasználóbarát szoftverek (TinkerCAD, Meshlab, 123Design) és professzionális, ipari alkalmazásra tervezett szoftverek is bemutatásra kerülnek (pl. Rhinoceros). A résztvevőknek saját számítógépüket kell használniuk, amelyre előzőleg már telepítették a szükséges programokat.

3D modellezési óráinkat szerdánként 17:00 órai kezdettel tartjuk.

Bővebben a 3D modellezés óráról
3D MODELLEZÉS WORKSHOP
3D MODELLEZÉS WORKSHOP
Tervezés 3D Nyomtatásra Optimalizálva

Szeretnél megismerkedni a 3D modellezéssel? Tervezd meg velünk az első 3D modelled és indulj el úgy az úton, hogy minden terved 3D nyomtatható is legyen a jövőben!

3D SZKENNELÉS WORKSHOP
3D SZKENNELÉS WORKSHOP
Szkenneld Be És Módosítsd!

Látsz lehetőséget a 3D szkennelésben? Ismerd meg a különböző technológiákat, és szkennelj be saját-kezűleg egy embert vagy egy tárgyat!

Felszerelt stúdiónkban a résztvevők megismerkedhetnek különféle 3D szkennelési technológiákkal, azok működési elvével, előnyeivel és hátrányaival. Bemutatásra kerülnek belépő szintű kézi 3D szkennerek, de többmilliós értéket képviselő, kiemelkedően precíz, felsőkategóriás 3D szkennerek is. A jelentkezők gyakorlati példákon keresztül kapnak betekintést abba, hogy mire használja az ipar és a magánemberek a bemutatott technológiákat. Egymást beszkennelve pedig azt is kipróbálhatjátok, hogyan kell használni a 3DSystems Sense szkennerét, amivel azonnal nyomtatható modellek készíthetők. A saját 3D modelljét minden résztvevő megkapja.

3D szkennelési óráinkat csütörtökönként 17:00 órai kezdettel tartjuk.

Bővebben a 3D szkennelés óráról

Jelentkezzetek bármelyik kurzusunkra párosan és a második résztvevő 50% kedvezményt kap a részvétel díjából!

A 3D Akadémia oktatásainak tananyaga a FreeDee Printing Solutions Kft. / 3D Akadémia / saját szellemi tulajdona, ezért az oktatásról és/vagy annak részleteiről bárminemű kép- és hangfelvétel készítése tilos.