3D Akadémia | A 3D Akadémia eszközei
A 3D Akadémiában megismerhető és kipróbálható 3D nyomtatók és 3D szkennerek rövid bemutatása.
3d szkenner, 3d nyomtató, artec eva, artec spider, sense, makerbot replicator, makerbot replicator z18, makerbot digitizer, eszközök, nyomtatók, szkennerek
5483087
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5483087,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

3D NYOMTATÓK ÉS 3D SZKENNEREK, AMELYEKET BIZTOSAN MEGISMERHETSZ NÁLUNK

A MakerBot 3D nyomtatói egyben egy MakerBot Innovációs Központ referenciájaként is szolgálnak. A MakerBot Innovációs Központ egy olyan központosított, skálázható 3D nyomtatólabor megoldás, amely nagyobb számú MakerBot nyomtatóra épít. A nyomtatókat egy központi szoftver olyan rendszerbe köti, aminek köszönhetően a nyomtatók távolról is online elérhetők és monitorozhatók. Saját profilunk alól bármikor indíthatunk és megszakíthatunk 3D nyomtatásokat és nyomon követhetjük azok állapotát. Ilyen 3D nyomtatólaborokban tanulnak többek között a Floridai Műszaki Egyetemen, a Marylandi Egyetemen, a New York Állami Egyetemen és az olasz LIUC egyetemen is. Biztosak vagyunk benne, hogy neked is tetszeni fog!

MakerBot Replicator – folyamatos 3D nyomtatás

Összesen 10 darab MakerBot Replicator áll tanulóink és partnereink rendelkezésére. A MakerBot zászlóshajója ilyen mennyiségben biztosítja, hogy minden tanulónk saját nyomtatást indíthasson, sőt akár több gépen kísérletezzen egy alkalom során. Okos nyomtatófejének és öndiagnosztikájának köszönhetően folyamatos munkát biztosít.
Nyomtatási térfogat: 25 x 20 x 15 cm
Rétegmagasság: 100 mikron
>> MakerBot Replicator a freedee.hu-n

MakerBot Replicator Z18 – amikor a méret a lényeg

A MakerBot legnagyobb gépe, a Z18 egyedülálló méretekkel és ár/érték aránnyal rendelkezik az asztali 3D nyomtatók piacán. Segítségével az életnagyságú nyomtatások sokkal könnyebbé váltak.
Nyomtatási térfogat: 30,5 x 30,5 x 45,7 cm
Rétegmagasság: 100 mikron
>> Z18 a freedee.hu-n

CraftBot PLUS – magyar 3D nyomtató

A CraftBot PLUS egy világhírű, magyar 3D nyomtató. Erős mechanikával, színes érintőképernyővel, gyártói szoftverrel, kiváló ár-érték aránnyal rendelkezik. Stabil, megbízható, magyar fejlesztésű 3D nyomtató.
Nyomtatási térfogat: 25 x 20 x 20 cm
Rétegmagasság: 100 mikron
>> CraftBot PLUS a shop.freedee.hu-n

MakerBot Digitizer – asztali digitalizálás

Csak két kattintás szükséges és a MakerBot Digitizer asztali 3D tárgyszkenner könnyen használható, szofisztikált szoftvere egy 3D nyomtatásra kész, letisztult és kifogástalan 3D modellt készít. A tárgyszkenner a MakerBot Replicator asztali 3D nyomtatókkal való problémamentes együttműködésére van optimalizálva, de más 3D nyomtatókkal is kompatibilis.
Szkennelési terület: 20,3 x 20,3 cm-ig
Maximális súly: 3 kg
Szkennelési idő: 12 perc
>> MakerBot Digitizer a freedee.hu-n

Sense – felhasználóbarát 3D szkennelés

Könnyen hordozható, könnyen kezelhető, kiemelkedően felhasználóbarát 3D szkenner, amivel játék a 3D szkennelés. Nagy szkennelési tartományú eszköz, amit néhány perc gyakorlás után tudni fogsz kezelni.
Szkennelési terület: 3 x 3 m-ig
Pontosság: 1 mm
>> Sense a freedee.hu-n

Artec Eva – nagy méret, nagy pontosság

Gyors, textúrált és pontos 3D szkenfájlokat rögzít az Artec 3D legnépszerűbb professzionális szkennere. A magas minőségben felvett modellek már mérnöki pontossággal bírnak, de olyan iparágakban is hasznosak lehetnek, mint az animáció, kriminalisztika és az orvostudomány. Az Artec 3D szofisztikált szoftvere a szkennelés támogatásán túl lehetővé teszi több szkenfájl igazítását, összeolvasztását és szerkesztését.
Látómező: 371 mm x 536 mm
Pontosság: 0,1 mm
>> Artec Eva a freedee.hu-n

Artec Spider – CAD felhasználóknak fejlesztve

Az Artec Eva-nál is precízebb, hihetetlenül jó felbontású Spiderrel a legösszetettebb eszközök és alkatrészek is beszkennelhetők, textúrájuk is rögzíthető. A több mérőműszer lehetővé teszi, hogy mindenfajta minőségi elvárásnak eleget tegyünk, kizárjuk a gyártási hibákat és mérjük az esetleges deformációkat. A létrejött digitális fájl sokféle 3D formátumban (VRML, Obj, STL, Ply, Ascii, AOP, E57, PTX, E57, PTX) exportálható és kompatibilis olyan alkalmazásokkal, mint többek között az Autodesk Maya, 3DMax, Autocad, Pixologic ZBrush, Blender, XSI, Mudbox, Geomagic vagy a Rapidform.
Látómező: 140 mm x 180 mm
Pontosság: 0,05 mm
>> Artec Spider a freedee.hu-n

…ÉS MÉG MEGLEPETÉSEK IS ÉRHETNEK.