3D Akadémia | 3D nyomtatható műalkotások
A MyMiniFactory Scan the World kezdeményezése rengeteg izgalmas, történelmi, művészeti, 3D szkennelt modell létrejöttét tette lehetővé.
3d nyomtatható, művészeti, történelmi, művészettörténet, történelem, emlékmű, műalkotás, 3d szkennelt, 3d modell, digitalizáció
5483815
post-template-default,single,single-post,postid-5483815,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Blog

Híres szobrok és történelmi emlékek 3D modelljei

A MyMiniFactory Scan the World kezdeményezése rengeteg izgalmas, történelmi, művészeti, 3D szkennelt modell létrejöttét tette lehetővé. Lassan két éve indult a program, amely arra buzdítja a világ 3D szkennerekhez hozzáférő lakóit, hogy digitalizálják a környezetükben fellelhető történelmi emlékeket és műalkotásokat.

Mostanra több száz olyan, 3D nyomtatható modellt tölthetünk le az oldalról, amely a pop kultúra ikonikus műveitől kezdve a reneszánsz mesterek alkotásain át néhány modern installációig valós műalkotások precíz digitalizációjával jött létre. A MyMiniFactory önkéntes közösségének köszönhetően egy újabb módon járhatjuk be a világot a 4 fal elhagyása nélkül: csak egy 3D nyomtatóra és némi türelemre van szükségünk.