3D Akadémia | 3D nyomtatás Berettyóújfalun
A Csiha Győző Szakképző Iskola első 3D nyomtatásai: csonkolt kocka és asztali tartó saját tervezésű 3D modellek alapján.
berettyóújfalu, 3d nyomtatás, csiha győző, szakiskola, szakközépiskola, 3d modellezés, kocka, telefontartó
5483920
post-template-default,single,single-post,postid-5483920,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Blog

Első 3D nyomtatások a Csiha Győző Szakképző Iskolában

A Berettyóújfalui Szakképzési Centrum Csiha Győző Szakképző Iskolája 2016.06.01-én vehette át a 3DTECH az Iskolákban második körében CraftBot PLUS 3D nyomtatóját. Az iskola képzési struktúrájával Hajdúnánás és környékének szakemberigényeit elégíti ki.  Gyakorlati tanműhelyekkel, gépészeti mérő és CAD/CAM laborokkal, informatikai és szakmai tantermekkel, tágas közösségi terekkel kíván otthonos környezetet teremteni diákjai számára. A következő tanévtől pedig egy körrel ismét bővülő, hasznos gyakorlati tudást adhatnak át a tanulóiknak, akik szeptembertől a 3D nyomtatás működésével is megismerkedhetnek.

 

Az új gépért Harangi Zsolt, műszaki igazgatóhelyettes és Szabó Gábor, tanár utazott Budapestre 211 km-t oda és vissza. Hiába a fárasztó út, ahogy visszaértek, be kellett üzemeljék a gépet, hogy gyakorlatban is kipróbálják a CraftUnique gyakorlati bemutatóján tanultakat. Harangi Zsolt egy inventoros csonkolt kocka rajzolásával kezdte, ami tökéletesen sikerült, pár nap múlva pedig egy saját tervezésű, elefánt alakú, többszínű telefon- és ceruzatartó hibrid látott napvilágot.

 

Csonkolt kocka

 

Telefon- és ceruzatartó nyomtatás 3D – technológiával és egy kis színkavalkáddal!
Harangi Zsolt az .stl-t is megosztotta velünk, így az innen letölthető és bárki áltaal nyomtatható. Köszönjük! 🙂