3D Akadémia | Freedee Printing Solutions - Rólunk
Röviden a Freedee Printing Solutionsről.
freedee, 3dnyomtatás, tárgynyomtatás, 3dnyomtatók, 3dprinting, szkennelés, MiniMe, rólunk
5479757
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5479757,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12.1,vc_responsive

FREEDEE PRINTING SOLUTIONS – Tárgyalkotás felsőfokon!

Napjaink egyik legmodernebb és legígéretesebb technológiájára, a 3D nyomtatásra specializálódott FREEDEE Printing Solutions az otthoni és kisszériás tárgyalkotás, profi és hobbi-designerek igényeinek kiszolgálására alakult 2012-ben. A cég alapítója és elnöke a hazai internet fejlődésében (T-Com, Origo stb.) és a magyar startup ökoszisztémában meghatározó szerepet betöltő Simó György kockázati befektető. Társa, Honti Pál vállalkozó, befektető és több startup mentora.

2015 októberében megnyitottuk Magyarország első és legnagyobb asztali 3D nyomtató oktatási stúdióját, a 3D Akadémiát. Az oktatóközpont, amelyet többek között 11 darab MakerBot 3D nyomtatóval, 3D szkennerekkel és oktatási valamint demonstrációs eszközökkel is felszereltünk, nemcsak tanteremként funkcionál, hanem egyben egy referencia MakerBot Innovációs Központ is. Az új létesítményben teljes körű, gyakorlati tudást nyújtó 3D tanfolyamok kerülnek megrendezésre. Magas szintű szakmai tudással és erre alapozott kurzusokkal állunk partnereink rendelkezésére is. Erősítse intézményében az innovációt, képezze munkatársait, diákjait velünk és ismerje meg a jövő technológiáját ma!

Elérhetőségeink:
1134 Budapest, Angyalföldi út 5/b, I. emelet
3dakademia@freedee.hu