3D Akadémia | Tanévnyitó meglepetés nyomtatószálak
A tanévkezdést egy meglepetés filamentcsomaggal ünnepeltük meg, amit igyekeztünk pontban szeptember elsején kézbesíteni minden iskolába.
filament, nyomtatószál, kedvezmény, tanévkezdés, ajándék, meglepetés, tanévnyitó, évindító
5484234
post-template-default,single,single-post,postid-5484234,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Blog

Meglepetés filamenttel ünnepeltük a tanévkezdést

A Philament 3D nyomtatószál gyártó felajánlásának köszönhetően a tanévkezdést egy meglepetés ajándékcsomaggal ünnepeltük meg, amit igyekeztünk pontban szeptember elsején kézbesíteni minden iskolába. Az ajándék 4×100 gramm különböző színű nyomtatószál válogatás volt minden iskola számára. Azóta mindenki megkapta és megköszönte személyesen vagy a 3DTech az Iskolákban Facebook csoportban. Van, ahol meg is születtek vele az első színes nyomtatások:

 

A Philament termékeket gyártó céggel újabb magyar vállalkozás támogatja a 3DTech az Iskolákban programot. Bízunk benne, hogy ezáltal szó szerint még több színt vihetünk az iskolai 3D nyomtatás kibontakozásban lévő világába.

Az ajándékon túl a 3DTech az Iskolákban program mostantól kedvezményes nyomtatószál beszerzési lehetőséget is biztosít a hazai oktatási intézményeknek. A Philament, 3D nyomtatószál gyártóval összefogva kedvezményes áron tesszük elérhetővé a 3D nyomtatáshoz szükséges PLA alapanyagot. Ezt a kedvezményt kizárólag iskolák vehetik igénybe. Az ár csökkentését egyrészt a csak iskolák számára igénybe vehető kedvezményes díjszabás teszi lehetővé, másrészt az, hogy a termék csomagolását egyszerűsítjük. A kartondobozt elhagyva a tekercseket zsugorfóliázva szállítjuk. Így az amúgyis lebomló biopolimer, azaz a PLA filament tekercsek csomagolása is olcsóbb és még inkább környezetbarát lett.

A kedvezményes alapanyag 1 tekercs / 750 gramm / bruttó 5200 Ft áron rendelhető a weboldalon keresztül. Az alapszínek mellett egy 4×100 grammos színválogatás is rendelhető, hogy minél izgalmasabb tárgyak készülhessenek a suliban.

Sikeres kísérletezésben, megvalósuló ötletekben és 3D nyomtatásban gazdag tanévet kívánunk minden iskolának, amelyik már belekóstolt a 3D tech világába!