3D Akadémia | Gyártás 3D nyomtatással
Hazai példák gyártósorok hatékonyságának növelésére 3D nyomtatással.
gyártás, 3d nyomtatás, 3d nyomtató, gyártófolyamatok, kisszériás gyártás, kisszéria, 3d nyomtatott, gyártóalkatrészek
5484751
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-5484751,page-child,parent-pageid-5483059,ajax_fade,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Ingyenes szakmai előadás

Gyártósorok hatékonyságának növelése 3D nyomtatással – a legjobb gyártói gyakorlatok az iparból

2017. május 10. szerda 11:00 @ Ipar Napjai, HUNGEXPO

Jelezze részvételi szándékát és mi elküldjük e-mailben az előadásra szóló meghívóját és egy emlékeztetőt az előadás előtti napon!

Technikai részletek

Időpont: 2017. május 10. 11:00-12:00

Helyszín: Türkiz terem, F pavilon, Hungexpo, Ipar Napjai

Előadó: Szabó Péter, CTO, FreeDee Printing Solutions

 

Az előadás a következő témákat öleli fel:

Fémalkatrészek, nem fémmel

  • POWER TOOLS esettanulmány: mérettesztek, megmunkálás, szerszámpálya programozás
  • Öntészeti mesterdarabok különböző technológiákkal

Fém fémmel: Miért éri meg a fémnyomtatás a Boeingnek vagy a GE-nek?

Műanyagalkatrészek – 3D nyomtatással támogatott kisszériás gyártás

  • Protoszerszámok 3D nyomtatása, fémnyomtatott szerszámbetétek, vákuumöntészet és 3D nyomtatófarmok – Melyik megoldást érdemes választani?

Gyártóalkatrészek 3D nyomtatással

  • ADS Hungary esettanulmány: egyedi befogók, illeszkedő gyártóalkatrészek, minőségügyi ellenőrzés 3D nyomtatott eszközökkel

További lehetőségek a 3D nyomtatás és szkennelés területéről & várható fejlődési trendek

Regisztráljon az űrlap kitöltésével!

Név*Email cím*Telefonszám*Cégnév*
Kérjük, írja be a bal oldalon látható kódot a jobb oldali mezőbe!
captcha

Az előadáson kívül látogasson meg minket a G pavilon 102A2 standon és az Application Zone-ban is, ahol a legjobb asztali 3D nyomtatókat, professzionális szkennereket és kisszériás gyártási megoldásokat mutat​ju​k be!

Amennyiben még nincs jegye a kiállításra, vendégünkként ezen az oldalon regisztrálva ingyenes belépésre jogosult.

Hogyan hozza leggyorsabban vissza az árát egy 3D nyomtató?  Mit érdemes nyomtatni prototípusokon kívül? Van-e helye a műanyagszálas nyomtatásnak a fémiparban? Miért éri meg a Boeingnek vagy a GE-nek a fémnyomtatás? Hogyan lehet olcsón, gyorsan és akár fröccsöntés minőségben kisszériákat gyártani? Mi kell ahhoz, hogy valódi versenyelőnyt jelentsen a házonbelüli 3D nyomtatás? Nyílt és ingyenes szakmai előadásunk során ezekre a kérdésekre igyekszünk választ adni a legújabb trendek és az elmúlt évek tapasztalatai alapján.

 

A 3D nyomtatást bár sokan a prototípusgyártással azonosítják, felhasználása rég túllépett ezen a területen: a gyártásban egyre széleskörűbben hasznosítják a 3D technológiákat egészen a tervezés első lépéseitől a végterméket érintő minőségellenőrzési feladatokig. Nem véletlen, hogy elöljáró példaként szolgálnak maguk a 3D nyomtatógyártók is: a Formlabs részletesen beszámolt, hogyan veti be saját nyomtatófarmját az ötlet megszületésétől a gyártásig, az Ultimaker pedig a tavaly megjelent Ultimaker 3 első szériáját saját gépein nyomtatott alkatrészekkel dobta piacra.

 

3D technológiai szolgáltatóként rengeteg innovatív gyakorlattal találkozunk, emellett rendszeresen kérdezzük ügyfeleinket a területekről, amelyeken a legjobban tudják kiaknázni a 3D nyomtatás és 3D szkennelés lehetőségeit. Tapasztalatainkra építve gyűjtöttük össze előadásunkhoz a legjobb hatékonyságnövelő gyártói gyakorlatokat. Célunk inspirációt adni azoknak, akik még nem fektettek a technológiába, és új ötleteket azoknak, akik már hasznosítják az additív gyártás lehetőségeit.

Miért érdemes részt venni az előadáson?

 

⊗ Először is valódi és releváns tudást igyekszünk átadni, amit nem kevés munka és idő lenne egyedül összegyűjteni. Az egyre szerteágazóbb 3D technológiáknak, új felhasználási területeiknek és a bővülő alapanyagkínálatnak köszönhetően pedig rettentően értékessé vált a területet átfogóan ismerő szakértelem.

 

⊗ Másodsorban biztos, hogy új ötletek fognak záporozni és bízunk benne, hogy a résztvevők között is sikerül élmény- és eszmecserét indítanunk. A konferencia tehát networkingre, szakmai tapasztalatcserére sem lesz utolsó alkalom.

 

⊗ Harmadjára pedig az Ipar Napjai egy naprakész mérnökszakember számára gyakorlatilag kötelező – ezért természetesen rájuk is számítunk és az ő igényeik, érdeklődésük szerint készülünk. Ráadásul idén teltházas a kiállítás, így érkezzen szinte az ipar bármely területéről, biztos, hogy az előadásunkon kívül is számos (közel olyan izgalmas 🙂 ) programot talál majd és első kézből szerezhet a szakterülete újdonságairól információkat. A FreeDee standján, ahol az előadás előtt és után is szívesen segítünk bármely 3D technológiákat érintő kérdésben, például az Ultimaker, a Formlabs, a MakerBot és az Artec 3D legújabb gépei lesznek megtekinthetők.

 

⊗ Ha mindezek ellenére mégsem tudna eljönni, regisztrálnia akkor is érdemes! A feliratkozókkal megosztjuk az előadás anyagát, illetve minden regisztráló között kisorsolásra kerül 5 db részvételi lehetőség a 3D Akadémia bevezető 3D technológiai tanfolyamán, illetve 5 db 1 órás műszaki konzultáció is, ahol közösen felderítjük az adott vállalat egyéni gyártási folyamatába legjobban illeszkedő 3D technológiai megoldásokat.

-699Days -21Hours -57Minutes -6Seconds

Hamarosan találkozunk!

Válogatás kapcsolódó publikációinkból